Sider

onsdag, februar 25, 2009

Etterlikne

David Åleskjær holder på å lage bok om faren sin Åge Åleskjær. Derfor hører han gjennom gamle taler av han. Her er et bra sitat som jeg fant på bloggen til David:

"Gud bruker egentlig bare originaler. Han har aldri vært i den bransjen som masseproduserer. Men det er lett å høre at noen er fra Oslo Kristne Senter, de bruker ordet "bare" i annenhver setning. "Jeg bare priser deg, Herre..." Og så har mange OKS-ere en spesiell r, som de til og med fleiper med i avisene. Vi sier Herrrøn istedet for Herren. Vi bruker ø i Herren. Bare hør etter. Herrø. Hehe. Sier ikke at det er noe farlig med dette, men husk: Gud vil at du skal bevare din originalitet!
Han vil du skal få være den han skapte deg til å være. Det drukner dersom du bare blir pressa ned av det uniforme massepresset.

Det er ikke bare på OKS at folk blir like hverandre. Det skjer overalt, kanskje spesielt i kristne sammenhenger. Jeg er veldig for at vi skal tørre å være oss selv med våre uttrykk. Samtidig er det en vi skal etterlikne. Det er Jesus.

Ingen kommentarer: