Sider

Om meg

Kort versjon:
Jeg er en disippel av Jesus. Gift med Margrethe. Pappaen til Filip. Opptatt av kaffe, tekst, misjon, foto, film, mac og web 2.0.

Lang versjon:

Jeg er en ”third-culture-kid”, født i Oslo, oppvokst i Kamerun, kom tilbake til Oslo da jeg var 11 og har bodd her siden, kun avbrutt av et opphold på Hald internasjonale senter med et halvår i Kamerun. 

Jeg har en mor og en far som er grepet av Afrika og bor i Sevare i Mali. Mine to lillebrødre (som ikke er så små) bor i henholdsvis Molde og Trondheim sammen med sine damer.


Jeg er gift med en gild sørlandsjente, Margrethe, som er vokst opp på et like øde sted som Kamerun. Vi var begge redde for rulletrapper da vi var små. På utrolig vis fant vi hverandre og giftet oss 28.06.08. Det var en strålende dag! Sammen har vi to sønner: Filip og Jonathan. Les mer om familien på vår familieblogg (men vi er treige til å blogge nå).


Ellers er jeg mye på Vennesla bedehus hvor jeg jobber med barn, unge, voksne og eldre. Det er gøy! Har en cand.theol grad (prest.no) fra MF. Før prestestudiet tok jeg en bachelor i ungdom, kultur og tro på samme sted.


Jeg henger mye med familien. Leser bok. Surfer. Følger mange blogger. Sysler bittelitt med ungdomsarbeid.no. Prøver å være en disippel av Jesus og lære mer om hva det vil si. Vi henger i Vennesla Normisjon. Drikker kaffe (ikke syrlig). Leker med foto og film. Jonathan og Filip er ofte motivet.        


Her finner du meg på nett: