Sider

onsdag, desember 28, 2005

jula er over


hadde en bra jul. mye god mat. veldig mye god mat faktisk. det er farlig det. mormor og morfar var med oss til 2. juledag. de er bra folk!

til helga er det bryllup på kongsberg tre dager til ende. kusina mi liv heidi skal nemlig gifte seg med sin christian. det blir bra!

tirsdag, desember 20, 2005

nu tar...

...jeg t-banen hjem til familien for å feire jul. skal bli digg med mamma og pappas mat og stell. jippi, familie er en god oppfinnelse! god jul alle sammen. bless.

juletrehenting og bursda


en årlig tradisjon i storaasfamilien (mamma sin slekt) er å hente juletre sammen 4. sønda i advent. min morfar jobbet nemlig i borregaard skoger (en svært multinasjonalt mafiaselskap) og da han pensjonerte seg så beholdt han bare alle nøklene til bommene til de private juletreskogene. derfor tar han oss hvert med på juletrehenting. men i år hadde han sneket seg unna og lå på ei solseng i spania i stedet. ja, ja de gamle skal få slappe av... dermed var det den yngregarde som skulle til pers. vi kalrte det bra og fant et fett tre. se mer bilder på min flickr.


en annen tradisjon er å feire min bursda. det har jeg, og andre, holdt på med i 22 år. så i går samla jeg de beste folka som kunne komme (mange bra folk i andre deler av landet var ikke invitert av praktiske årsaker, men hvis de hadde vært nærmere hadde de også blitt invitert asså...) også hadde me det kjempekjekt. se flere bilder på min flickr.

mandag, desember 12, 2005

juleferie.


bildet er fra juleferien i fjor da familen var tilbake i kamerun. ferien blir kanskje ikke like eksotisk i år, men det blir like digg for det! leverte den siste oppgava dette semesteret kl 14. og nå er det nesten en måned fri!

da skal jeg bare henge hjemme-hjemme med familien, henge med venner, lese bøker (veivisere, frelseren av jo nesbø, narnia-bøker +-), i bryllup til kusina mi, hente juletre med hele storfamilien og spise masse god julemat.

også skal jeg filosofere mer over dette vidundelige som vi minnes i jula: det at Jesus ble menneske.

fredag, desember 09, 2005

historier på 30 sekund


dagens julelink:
A Christmas Story in 30 Seconds and re-enacted by bunnies,
de har også mekka flere kjente filmer i 30 sekundsfilmer med kaniner i hovedrollene.
se blant annet pulp fiction.

mac.

jeg liker også min mac. men dette tar litt av: ilovemymacthesong.com.
jeg vedder på at øyvind kommer til å like denne sangen (not : )

onsdag, desember 07, 2005

grønn hverdag


dette er et meget bra tiltak syns jeg: gronnhverdag.no.

Grønn Hverdag (tidligere Miljøheimevernet) er et nettverk av enkeltpersoner, grupper og organisasjoner. Sammen gjennomfører vi en nasjonal miljødugnad. Ved å velge mer miljøvennlige løsninger i vår egen hverdag, bidrar vi til en mer bærekraftig utvikling i Norge og internasjonalt.

jeg har bestilt "nei takk til reklame" klistermerke til poskassa mi fra dem. for er vi mange som sier nei til reklame så betyr det mye både for miljøet og for oss selv. jeg syns også julekalenderen deres er veldig bra! de setter ikke bare fokus på miljøet, men også på at man må stresse mindre i adventstiden. og de har også mange bra tips til en grønnjulefeiring.

jula i tall på
fremtiden i våre hender sine sider.


mobilmoro

dagen link: mobilhistorier.
masse morsomme mobilhistorier.

tirsdag, desember 06, 2005

pimp your name

dagens link: pimp your name.
mitt pimpname ble: master fly vatne gates.
hva slags pimp navn får du?

mandag, desember 05, 2005

ny blogger









sjekk ut: ragstags.blogspot.com
det er ragnhild som har begynt å blogge.

osså kan du se bloggen til filmen asfaltevangeliet.
Filmen ASFALTEVANGELIET er en moderne lignelse basert på fortellingen om Jesus, hvor "Helbrederen" går rundt i Oslos gater og gjør godt mot mennesker. Gatas folk elsker ham, men mange religiøse ledere reagerer sterkt på måten han gjør ting på, noe som fører til konfrontasjoner...
- fra bloggen deres.

oppdatering:
i dag var dagen for å finne blogger. her er maria (ei barndomsvenninne fra kamerun) sin blogg. moro å se at kjentfolk også har blogg!

linkmania


her er noen bilder fra juleturen med helli.da: flickern min.
en innsamlingsaksjon: to kopper kaffe.
tegneserie som jeg holder på å lese: akira. (jeg har 3 bøker igjen av 20...)
dette fikk jeg i kollektivetspakkekalender i dag: flax julekalender.
dagens juletegreie: nedtelling til jul.

torsdag, desember 01, 2005

sorthvit

ja, hva skjer a? jeg driver å avslutter semesteret og etter at jeg har levert en oppgave i morra og en på manda 12.des, så er jeg ferdig med semesteret. ellers skal jeg på helli.das årlige juletur til helgen. det blir koselig!

ukens anbefaling: www.sorthvit.no
et knakende bra blad!