Sider

torsdag, juni 01, 2006

farfar

oppdatering:

torsda.
farfar døde i går natt, på 76-årsdagen sin. han stoppet å puste mens farmor holdt han i hånda. jeg tror han har det bra nå. i himmelen. begravelsen blir på tirsda, så vi blir her i ålesund til da.

onsda.
vi kom til ålesund i går natt og dro rett til sykehuset. der var pappa og møtte oss. så gikk vi inn til intensiven hvor farfar lå. han så veldig fredlig ut. som et lite barn. pulsen var jevn og han pustet vanlig. og det ble en god stund hvor vi fikk grått fra oss og tatt fravel med farfaren vår. det var veldig bra at vi rakk det. nå skal vi bare være her og ta ting som det kommer. for vi vet ikke hvor lenge kroppen hans orker å jobbe. for hver gang de steller han så blir tilstanden kritisk. så det kan være snakk om timer, dager eller uker. men det er i hvert fall bra at alle har fått tid til å ta farvel med han og bearbeidet sorgen.


tirsda.
farfar er ikke bedre. en nevrolog har sjekket hjerneaktiviteten og den er lik null. men de tok han ut av respiratoren i går og han puster nå med egen hjelp. men det ekke sikkert det varer så lenge. så jeg og mamma og brødrene drar opp til ålesund i dag. pappa er der allerede. men han er i hvert fall fredfull der han ligger sier pappa. og han har ikke hatt noen smerter. så det er kanskje den beste måten å forlate jorda på. be gjerne for bilturen opp dit og for familien .

sønda.
farfaren min har fått hjerneblødning og ligger på sykehuset i respirator. det er skikkelig kjipt. vær gjerne med å be om at det må gå bra med han og be også for farmor og familien rundt. takk.




Tags: , ,

1 kommentar:

submorten sa...

Hei kjære Kristian

Vi har bedt for deg og familien i dag. Gud er nær.

Tenker på deg!

Morten