Sider

mandag, januar 29, 2007

en gal blogger som ikke liker å blogge har begynt å blogge igjen

hans navn er ukjent, han går bare under kallenavnet qrazy frog. bloggen hans leser du her. (trykk på "her").

søndag, januar 28, 2007

nice battle


en fin battle i storsalen. masse folk og liv. bra musikk. kjente folk innenfor hip-hop miljøet (fikk jeg høre - jeg hakke peil...) mye bra breakning. jeg var vaktmester men seff var vi en god gjeng som hjalp til og rydda og sånt, så det gikk veldig fort. det er så bra å være mange!

noe av det morsomste var da popping grandpa og grandma battlet i pausen. de er vel over 60, men er spreke som bare rakkern. hele salen tok helt av og ingen fikk mer jubel enn dem. moro for ungdommen! sett fra en ungdomsarbeiders synspunkt tror jeg det er bra å ha med noen eldre i miljøet.

oppdatering:
- vl har skrevet og filmet litt fra battlen.

mandag, januar 22, 2007

talk is cheap


på lørda kl 19 er det breakebattle i storsalen. det blir stort. du er også velkommen selv om kanskje ikke buksene dine henger på knærne eller du ikke har peiling på hva power-moves er.

men det blir i hvert fall masse flinke folk og mye bra breaking. bare se på promovideoen her (trykk på "her").

søndag, januar 21, 2007















dette er bare en test. jeg var i ålesund og viste min onkel og min fetter hvordan de kan blogge. nå har martin allerede blogget 5 poster på bare et par timer.

kjempeskjelv på sunnmøre

jeg befinner meg i ålesund og her har det nettopp vært et kjempejordskjelv. les mer i vg og dagbladet. men jeg kan ikke skrive mer nå, må løpe. (å spise... : )

oppdatering1:
da kjempeskjelvet kom var jeg inne i bakgangen i huset til farmor og jeg kjente det rista skikkelig. jeg trodde det var et tog som kræsja inn i huset. det var helt sinnsykt! det tok helt av. jeg trodde det var jordas undergang. wow! og nå frykter jeg for at flyet vårt ikke kan lette fra vigra flyplass fordi det er sprekker i rullebanen.

(neida, jeg bare overdriver akkurat som vg og dagbladet.)

torsdag, januar 18, 2007

jeg er lat

jeg har funnet ut noe som kanskje er allment kjent for mange, men likevel ganske nytt for meg. det er at å få gjester på besøk er en god anledning til å få ryddet og vasket litt. som alle andre ungkarsreder blir buddy2 (kollektivet til meg og øyvind) sjeldent vasket. men når øyvind f.eks får smågruppa på besøk eller mamma og pappa kommer på middag, så blir det på uforklarlig vis futt i vaskesakene.

denne energien til å vaske har vært fremmed for meg. men nå da jeg har klart å identifisere den, passer jeg på at når leiligheten begynner å nå et kritisk "nå må det vaskes stadie" så inviterer jeg noen folk hjem til oss. og det funker fett.

så nå skal jeg rydde og vaske litt for seinere i dag kommer rag og marius på middagsbesøk.

har jeg forresten nevnt at øyvind leder en interesseforening for hybelkaninenes ve og vel? og at jeg også er medlem av den?

torsdag, januar 11, 2007

urørt rektor


rektor er et band. de lager deilig musikk. de er et av 10 band i urørt finalen 2007. stem på de her, hvis du vil. også kan du se de live på rockefeller 20. januar.

må si at det også er mange andre brae band i finalen. mange flinke unge musikere i norge ass.
(bildet er fra rektor.no)

noen bilder fra mali...

...er lagt ut på flickr. men det kommer flere. må bare få henta de hjemme-hjemme hos mamma og pappa. da lover jeg flere go'bilder av mine to venner frosken og gakken:

(ja, jeg vet at greia med "frosken og gakken på tur" er litt rip off av magne&anja sin "anda på tur" men som roosvelt sa: "geniale idéer er det veldig lov å bøffe, så lenge du gir kred til opphavsparet";-)

onsdag, januar 10, 2007

noen ting må man...

...kommentere (eller?). som keynoten til steve jobs under årets macworld. iphone var vel det kuleste. den ser smud ut! veldig greit for folk å få alt inn i en dings. de får vel bare enda flere kunder på dette. ja, ja da var det gjort.

eller så er det bønn for oslo om dagen. vl skriver litt om det. tenker å henge der i morra og på fredag. digger at masse kristne kommer sammen og ber for byen. gode saker!

søndag, januar 07, 2007

Tilbake


jepp, da er jeg tilbake fra mali. kom hjem i går. hatt noen nydelige uker der. turopperatøren vår i landet (sigurd) gjorde en fabelaktig jobb og jeg tror vi fikk med oss alt det feteste å se i landet. timbuktu, kameler, dogon-land, fulani landsbyer, ku-overfart, bamako ++. legger ut bilder på flickr etterhvert.

men det var digg å komme hjem igjen og treffe margrethe. også er det bra å stabilisere magen igjen. for den var litt ute å kjørte på slutten. vi er heldig som har så bra spring-vann i norge!