Sider

lørdag, juni 30, 2007

boston














vi har forlatt rochester og er nå i boston. i går sjekka vi ut sentrum og i dag skal vi på en strand. været er nice og vi koser og masse. sigurd og magnus drar en dag tidligere til ny for å få med seg en sær konsert. gøy for dem. men nå skal vi ut å surfe. see ya.

tirsdag, juni 26, 2007

niagara falls og canada


vi var innom canada i går. spiste middag og så på niagara fossen. vi tok også en sånn båt som på bilde. det var gøy. i dag skal vi shoppe og gå på leke museum. det er varmt.

rettelse: vi dro på hamilton beach og badet i lake ontario i stedet for lekemuseumet. det var digg! men amerikanske badevakter er strenge. virker som om alle er redde for søksmål og sånt. i kveld spiste vi sjømatmiddag på en deilig restaurant ved ei elv. livet er bra.

fredag, juni 22, 2007

usa ferie

er i usa nu. sitter på et hotell i byen rochester i new york state. idag har vi chillaen etter vår 28 timers reise m taxi-buss-fly-fly-flytog-tog-buss. vi var på et fotomuseum, kodak har nemlig hovedkvartere sitt i rochester. visste du at navnet kodak kommer av at grunnleggeren eastman satte disse premissene for nanvnet: "it must be short, you can not mispronounce it, and it could not resemble anything or be associated with anything but Kodak." middagen i dag spiste vi på famous dave. der fikk vi skikkelig amerikansk barbeque som gjorde oss ganske stappmett. ellers er det morsomt å studere de innfødte.

tirsdag, juni 19, 2007

hvem er jeg?


jeg har tenkt litt over hva slags blogger jeg er.
er jeg en kose blogger som skriver om kaffe og sånn eller er jeg barsk og tøff blogger? blant bloggere er det mange rare folk (på en veldig bra måte) noen er veldig kritisk til hele bloggegreia. noen blogger om reiser de har vært på / er på. andre blogger nesten ikke. noen tenker tanker om misjon og kirke. andre skriver om sine distré opplevelser. noen skriver om prosessen med å lage film. det fins også dem som bare skriver om ffk. men jeg da? hva driver jeg med? har egentlig ikke peiling. jeg blogger om alt og ingen ting egentlig. og når jeg blogger om hva jeg blogger om så er det et tegn på et eller annet. vet ikke helt hva. men noe er det.

her om dagen tenkte jeg på hvor få jeg kjenner i menigheten min i forhold til alle de som er medlemmer der. er det ikke sånn at man burde vite hvem man er i fellesskap med? men så tenkte jeg at da er det bra vi har de småstore fellesskapene. der folk veit navnet mitt og hvem jeg er og vice versa. det er digg. (nb til meg selv: jeg bruker ordet "digg" litt for ofte).

tirsdag, juni 12, 2007

ting jeg skal blogge om

- jeg har innledet sommerfeiren med smoothie i dag.
- jeg sier det igjen: jeg har SOMMERFERIE...
- (det betyr at) jeg har en bachelor i ungdomsarbeid. (nice : )
- children of men er en fet film!
- manhatten ekke så verst den heller. har en deilig stil over seg.

torsdag, juni 07, 2007

trailere

dette blir en kul film: ratatouille. animasjonsfilm fra pixar. om en rotte som liker det franske kjøkken.

"the ex" ser også gøy ut.

artig vri på en gammal greie: blind dating.

tirsdag, juni 05, 2007

greenday


det er bra når rockestjerner bruker sin makt til å sette søkelys på kriser i verden. green day virker veldig voksne. husker hiten dems basket case. det var tider det...

naiv.super

jeg har lest naiv.super. koselig å lese den igjen. dukker opp minner fra ungdomsskolen. slår meg at det er masse ting han skriver om som jeg liker. trær. frisbee. lister. lurer på om det er boka som har formet meg?

det han skriver om mestere er også kult. alle burde ha en mester. jeg er nerd og tenker at Jesus er en bra mester å følge. alle burde lese boka.

her er et bankebrett jeg tegna i paint i 2005:


søndag, juni 03, 2007

danmark-sverige

scenen det snakkes om. dessverre er det ingen lyd, men det kommer vel flere klipp etterhvert.

angrep på dommeren er ikke bra. men det morsomste var etter at alle spillerne hadde gått av banen. da tok en annen dansk supporter en ball, løp mot svenskenes mål og scoret selv om det kom noen danske sikkerhetsvakter mot han. (du kan se det sånn ca 4.10 ut i filmen). uttrykket "han tok ballen i egne hender" kommer her godt tilrette. men er det sånn uttrykket er?

oppdatering: ja, det er kommet flere filmer...